ebersonebersontullhedvig
BILDER FRA FESTIVALEN I 2011

LOKALE BAND

SNIRKEL

Snirkel er en improvisasjon/jazz/støy-trio med utspring fra det unge jazzmiljøet i Ålesund. Musikken er ofte preget av tung bruk av elektronikk, så vell som beinharde metall-groover. Her utforskes de mørkeste hjørnene innenfor improvisert impulsiv musikk.
Snirkel så dagens lys i 2011 på UKM Ålesund, for å se hvor langt det gikk. det bar rett videre til fylkesmønstringen, og har siden da har det blitt jobbet og jobbet, og vi har bare blitt sulten på mer og mer!
Så med verdens mest cheesy bandnavn, verdens mest groovy trommis, verdens særeste pedalelskende gitarist og verdens mest schwingende trompetist, ønsker Snirkel deg velkommen inn i vår mørke verden på vår neste konsert!
Snirkel består av: Erling Skorpen (trompet, elektronikk), Marius Myhre (trommer,og div.) og Martin Abelvik Walbø (Gitar, baritongitar, elektronikk)

Beskrivelse: http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/224155_164917036902955_164915830236409_384194_5397672_n.jpg 

SQINTET

SQuintet startet som et lite prosjekt for en konsert på jazzsirkelens jazzkafe i 2010. Dette eskalerte til flere spillejobber for både firmafester og utesteder. SQuintet har rukket å skaffe seg et velkjent navn i Ålesund området som et ungt og nyskapende jazzband. Besetningen består av Siril Malmedal Hauge på vokal, Jan-Ivar Kinn Ekroll på piano, Jonas Hamre på saxofon, Henrik Bondevik på kontrabass og Andreas Voie Juliebø på slagverk. I disse dager er bandet spredd mellom Ålesund og Trondheim, hvor Siril og Andreas studerer. Vi spiller våre egne versjoner av standardlåter og jazzlåter hvor vi også håper å skape en god stemning med musikken vår.

 SQuintet

NONAME QUINTETT

NoName Quintet er en gjeng unggutter fra Molde/ Kleive som spiller drivende blues/funk/jazz-låter.

Gruppen består av:
Isach Skeidsvoll - Trompet & synth
Rino Sivathas - Trommer
Anders Søvik Hjelden - Bass (ikke med på bildet)
Rithu Sivathas - Synther
Lauritz Skeidsvoll – Saxofon

Beskrivelse: NoName fra Molde/Kleive. Foto: Vegard Blakstad

Ungjazzfestivalen i Ålesund samarbeider med:

SPONSORER

         
         
         
         

infoinfo2

STØTTESPILLERE